24210 31555 info@urbancom.gr Greek English
Banner for Espa
Second Banner for Espa

Hosting ιστοσελίδων & E-mail

H Urban Communications προσφέρει ειδικά πακέτα φιλοξενίας του website σας , καθώς και των e-mail λογαριασμών σας, εξασφαλίζοντας την άρτια και συνεχή παρουσία σας στο Internet. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασφαλείς, γρήγορες και οικονομικές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την φιλοξενία σε σύγχρονους Servers με γνήσιο λογισμικό linux και ένα stack ασπίδων προστασίας από DDoS Attacks, Intrusion Detection, Malware Detection & Honeypots. Όλες οι υποδομές και οι υπηρεσίες μας παρακολουθούνται live 24/7 από το τεχνικό μας τμήμα. Η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε Server με NVMe Δίσκους για ταχύτητα έως και 150 φορές πιο γρήγορη ταχύτητα ανάγνωσης.

Καταχωρούμε την ιστοσελίδα σας, σε μηχανές αναζήτησης (π.χ google) και επαγγελματικούς καταλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επίσης, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Urban Communications προσφέρει τεχνική υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επιπλέον:

  • Δημιουργία απεριόριστων λογαριασμών e-mail (pop3 ή imap), subdomains και βάσεις δεδομένων MySQL
  • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας, πλήρως αναλυμένα και διαθέσιμα 24/7 μέσω internet.
  • Εβδομαδιαίο και μηνιαίο (διπλό) back up της ιστοσελίδας
  • Πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (web mail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail απ οποιοδήποτε σημείο
  • Αναβαθμίσεις ασφαλείας του server και των εκδόσεων των προγραμμάτων της ιστοσελίδας
  • Υποβολή των αρχείων σε έλεγχο για εντοπισμό exploits και αναγνώριση κενών ασφαλείας των εφαρμογών των πελατών σας

 

ΕΣΠΑ 2014-2020
A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.