24210 31555 info@urbancom.gr Greek English
Banner for Espa
Second Banner for Espa

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Kατασκευή ιστοσελίδων από την Urban Communications σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Όλες οι επιχειρήσεις αλλά και οι επαγγελματίες έχουν σήμερα ανάγκη μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα καθώς είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους γενικότερα.

Η Urban Communications παρέχει λύσεις κατασκευής και σχεδιασμού blog, προσωπικών, επαγγελματικών και εταιρικών ιστοσελίδων με εύκολη και γρήγορη περιήγηση του χρήστη, καθώς και σε ένα σύγχρονο και υψηλό design που απαιτεί κάθε ιστοσελίδα ή blog για να γίνει το επίκεντρο της προτίμησης του κάθε επισκέπτη!

 

9 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 1. Σχεδιάζουμε Ιστοσελίδες που Φέρνουν Αποτέλεσμα
 2. Δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design
 3. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες συμβατές για κινητά και tablet
 4. Φτιάχνουμε ιστοσελίδες με βάση τις ανάγκες σας
 5. Παρέχουμε εύχρηστο back office για την διαχείριση των ιστοσελίδων μας με μόνο 1 ώρα εκπαίδευσης
 6. Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης
 7. Εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο φόρτωμα της σελίδας σας.
 8. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης
 9. Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας σε αξιόπιστα, dedicated server

 

ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ

Φιλοσοφία της Urban Communications είναι η κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι εξαιρετικά εύκολες στη χρήση τους τόσο για τους επισκέπτες της, όσο και για τους διαχειριστές της, οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώνουν το περιεχόμενό τους άμεσα χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις!

Στόχος είναι η κάθε ιστοσελίδα να είναι εύχρηστη και η πλοήγηση της να δίνει στον επισκέπτη την πληροφορία που ψάχνει.

 

MOBILE READY

Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι απαραίτητα Responsive, δηλαδή, το περιεχόμενό τους προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης κάθε κινητής συσκευής. Ο λόγος;

 • Πάνω από 56% των αναζητήσεων της Google γίνονται σε κινητή συσκευή.
 • Το 61% των χρηστών του διαδικτύου είχε καλύτερη άποψη για εταιρείες των οποίων οι ιστοσελίδες ήταν φιλική για όλες τις συσκευές.
 • Η Google πριμοδοτεί στα αποτελέσματα των αναζητήσεων τις σελίδες που παίζουν σωστά στα κινητά τηλέφωνα!

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ DESIGN

Στην Urban Communications πιστεύουμε ότι η αισθητική μίας ιστοσελίδας και το design καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εντύπωση που θα δημιουργήσει ο επισκέπτης της σελίδας για την επιχείρηση. Εμείς, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική της ιστοσελίδας που θα δημιουργήσουμε για εσάς! Επιπλέον, το design βοηθάει στην ευκολότερη και καλύτερη κατανόηση της πληροφορίας από τους επισκέπτες.

Πριν από κάθε έργο σας προτείνουμε εναλλακτικά design, ενώ, για απαιτητικές σελίδες, σχεδιάζουμε το δικό σας, ακριβώς έτσι όπως το θέλετε ή το φαντάζεστε!

 

SEO & ANALYTICS READY

Η επιτυχία μίας ιστοσελίδας κρίνεται από το περιεχόμενό της και την ανάλυση των δεδομένων της επισκεψημότητάς της.

Σε κάθε website που υλοποιούμε, φροντίζουμε:

 • να έχουν υλοποιηθεί όλες οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες που αφορούν στο SEO (Search Engine Optimization),
 • να δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις, όσον αφορά στο περιεχόμενο της σελίδας (κείμενα, εικόνες, κτλ.),
 • να συνδέσουμε το site με το Google Analytics, προκειμένου να μετράμε με λεπτομέρεια την κίνησή του και τη χρήση που κάνουν οι επισκέπτες.
 • Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε ότι η νέα ιστοσελίδα θα ξεκινήσει πλήρως εφοδιασμένη και έτοιμη!

 

SUPPORT

Η δουλειά γύρω από μία ιστοσελίδα δεν τελειώνει με την υλοποίησή της! Η Urban Communications βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες διασφαλίζουν:

 • τη διαρκή ενημέρωση και ασφάλειά της
 • την άμεση καθοδήγηση για τη χρήση της
 • τον εμπλουτισμό της με νέες λειτουργικότητες
 • τη συνεχή βελτιστοποίησή της

Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα είστε ξένοιαστοι με την ιστοσελίδα σας στο μέλλον. Είναι δική μας δουλειά να αγχωνόμαστε για αυτή!

ΕΣΠΑ 2014-2020
A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.