24210 31555 info@urbancom.gr Greek English
Banner for Espa
Second Banner for Espa

Δημιουργία e-shop

ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ

Φιλοσοφία της Urban Communications είναι ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα πρέπει να είναι εύκολα στη χρήση τους τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους διαχειριστές τους! Στόχος μας είναι η διαχείριση του καταστήματός σας από εσάς χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Παράλληλα, όλο το ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει, με διάφορους τρόπους, να δουλεύει για την επίτευξη αυτού του στόχου. Επιπρόσθετα, όλες αυτές οι λειτουργίες θα πρέπει να παίζουν σωστά από όποια συσκευή και αν επισκέπτεται ο χρήστης το ηλεκτρονικό κατάστημα (είτε από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητό ή tablet).

Στην εταιρεία μας η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι απλή υπόθεση. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά, με προσοχή στις λεπτομέρειες πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τελευταίες τεχνολογίες για να είμαστε ένα βήμα μπροστά από κάθε νέα πρόκληση.

 

CUSTOM DESIGN

Έχετε αναρωτηθεί γιατί ενώ υπάρχουν δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλάνε παρόμοια προϊόντα, δουλεύουν πραγματικά ελάχιστα από αυτά;

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την ανάπτυξη ενός e-shop είναι το design, καθώς είναι το βασικό συστατικό για μια επιτυχημένη εμπειρία χρήστη (UX),. Πρέπει να είναι μοναδικό, λειτουργικό και προσαρμοσμένο με βάση τον τομέα που δραστηριοποιείται η επιχείρηση.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ESHOP ΣΑΣ ΜΕ 1 ΩΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ταυτόχρονα σας παρέχουμε ένα εύκολο στη διαχείριση και ευέλικτο σύστημα Back Office του ηλεκτρονικού καταστήματος σας για την διαχείριση των προϊόντων, των παραγγελιών, των μελών – πελατών και της διαχείρισης αποθήκης.

Έτσι θα μπορείτε μέσω μιας πλατφόρμας να διαχειρίζεστε τα πάντα, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

ΓΡΗΓΟΡΟ CHECKOUT

Εφόσον ο επισκέπτης του eshop προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι του, θα πρέπει να ολοκληρώσει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα. Eίναι γνωστό το φαινόμενο της διακοπής αγοράς από τους χρήστες όταν φτάνουν στην ολοκλήρωση αγορών. Υπάρχουν πολλά βήματα με πληροφορίες που πρέπει να συμπληρώσουν, που κάνουν τους χρήστες να μπερδεύονται και να εγκαταλείπουν τη σελίδα.

Στη Urban Communications δίνουμε έμφαση στην εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση αγορών από τους χρήστες σχεδιάζοντας εύχρηστες και ξεκάθαρες φόρμες παραγγελίας.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η ανάπτυξη της online επιχείρησης έχει ως στόχο την αύξηση του κέρδους.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των e-shop που κατασκευάζουμε είναι οι λεπτομερείς αναφορές πωλήσεων, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για τα έσοδα του e-shop σας, τα προϊόντα και τις κατηγορίες με τις περισσότερες πωλήσεις καθώς και τις πηγές επισκεψιμότητας των χρηστών.
Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να στοχεύσουμε στο κατάλληλο target group με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και του κέρδους.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το βασικό κομμάτι ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι, φυσικά, τα προϊόντα που πουλάει. Το κάθε προϊόν έχει μία σειρά από χαρακτηριστικά όπως ονομασία, περιγραφή, κωδικός, φωτογραφίες, τιμή, διαστάσεις, παραλλαγές και άλλα πολλά. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα και ανάλογα με τις ανάγκες μπορούν να προστεθούν επιπρόσθετα, όπως σε περιπτώσεις εκπτώσεων, συνδεδεμένων προϊόντων, bundles προϊόντων κτλ.

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσαρμόζουμε τη διαχείριση των προϊόντων, ώστε να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η διαχείριση και η παρακολούθηση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εξαιρετικά εύκολη. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία νέα παραγγελία, το ηλεκτρονικό κατάστημα σάς ενημερώνει με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε (π.χ. ποια προϊόντα αγοράστηκαν, που πρέπει να αποσταλούν, πώς πλήρωσε ο πελάτης, κτλ.).

Από εκεί και πέρα, με τα στάδια της κάθε παραγγελίας μπορείτε να κρατάτε διαρκώς ενημερωμένους τους πελάτες σας για την εξέλιξή τους.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να υποστηρίξει μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε και εσείς να μπορείτε να δίνετε περισσότερες επιλογές στους πελάτες σας. Οι πιο σύνηθεις τρόποι είναι με αντικαταβολή, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (σε συνεργασία με κάποια ελληνική τράπεζα), με PayPal, με Viva Payments ή με τραπεζική κατάθεση.

Σε κάθε περίπτωση, υλοποιούμε τους τρόπους πληρωμής που εσείς θέλετε να προσφέρετε.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ

Ο υπολογισμός των μεταφορικών σε ένα eshop είναι από τις πιο επίπονες διαδικασίες για τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες online καταστημάτων. Συχνά προβλήματα όπως συνεργασία με μεταφορικές και courier, δυσπρόσιτες περιοχές, μεταφορά προϊόντων με μεγάλο βάρος ή όγκο, κ.ά ταλαιπωρούν τους χρήστες και τους απωθούν να αγοράσουν από eshop που δεν υπολογίζουν ακριβώς τα μεταφορικά.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω προβλήματα, αναπτύσσουμε λύσεις υπολογισμού μεταφορικών για κάθε ανάγκη.

Μερικά από τα συστήματα υπολογισμού μεταφορικών που έχουμε αναπτύξει είναι:

  • online/offline διασύνδεση με courier
  • ορισμός μεταφορικών ανά Νομό/περιοχή για μεταφορικές εταιρείες
  • υπολογισμός μεταφορικών με βάση βάρος, όγκο, είδος προϊόντος, κ.ά

 

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ

Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαφορετικό, με την ίδια λογική που κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, ακόμα και αν εμπορεύεται τα ίδια προϊόντα με κάποια άλλη.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τις βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, η Urban Communications αναπτύσσει οποιαδήποτε επιπρόσθετη ανάγκη υπάρχει προκειμένου να ταιριάζει με τη φιλοσοφία που έχει η επιχείρηση, τον τρόπο που φαντάζεται την εξυπηρέτηση των πελατών της, τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχουν τα προϊόντα της ή ο τρόπος λειτουργίας της.

Ενδεικτικά, μπορούμε να προσθέσουμε λειτουργικότητες για τον χρήστη όπως wishlist, σύγκριση προϊόντων, αγαπημένα προϊόντα και άλλα ή λειτουργικότητες για την επιχείρηση όπως διασύνδεση με το ERP σύστημα που χρησιμοποιεί, προσωποποιημένα στατιστικά στοιχεία και άλλα.

 

RESPONSIVE DESIGN

Οι περισσότεροι χρήστες σήμερα συνδέονται στο διαδίκτυο μέσα από κινητές συσκευές (όπως smartphones, tablets κτλ.) και αυτή η τάση θα αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. Εάν η ιστοσελίδα δεν είναι responsive, δεν θα υπάρχει προσαρμογή του περιεχομένου της ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να μην απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγησή τους.

Καταλαβαίνετε λοιπόν αμέσως, τι θα σήμαινε για την επιχείρηση σας εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν ήταν προσαρμοσμένο σε κάθε δημοφιλές μέγεθος οθόνης..
Στην Urban Communications σχεδιάζουμε responsive ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) και πριν την παράδοση στον πελάτη πραγματοποιούμε ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα δημοφιλή μεγέθη οθόνης ώστε να επιβεβαιώσουμε πως όλοι οι επισκέπτες θα έχουν μια όμορφη εμπειρία χωρίς περιορισμό στο υποστηριζόμενο μέγεθος και είδος οθόνης.

 

CUSTOM DESIGN ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ USER EXPERIENCE

Ο σχεδιασμός ενός ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελεί ενδεχομένως το κυριότερο όπλο που έχετε στα χέρια σας για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη και να τον κάνετε να σας ξεχωρίσει ανάμεσα στον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι το design μιας σελίδας έχει πλέον αναγνωριστεί ως ένας key factor για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη στάση του πελάτη απέναντι στη σελίδα και συχνά καθορίζει και την αλληλεπίδρασή του με αυτή.

Στην Urban Communications δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design με έμφαση στο User-Experience κάθε e-shop που αναλαμβάνουμε, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να πληρεί τις προϋποθέσεις εκείνες που ζητάει κάθε απαιτητικός πελάτης για να ξεχωρίσει τη δική σας επιχείρηση και να επιλέξει εσάς ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας.

Μερικά απο τα κλειδιά της επιτυχίας μας είναι:

  • Η σωστά ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων σας, Η στοχευμένη τοποθέτηση των κατάλληλων φίλτρων αναζήτησης προϊόντων για την άμεση εξυπηρέτηση και γρηγορότερη εύρεση των προϊόντων που αναζητά ο κάθε πελάτης
  • Η προσθήκη κατάλληλων κουμπιών προτροπής (γρήγορη αγορά), ώστε η ολοκλήρωση μιας αγοράς να απαιτεί μέχρι και 3 clicks

 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, εκτός από παράγοντας που επηρεάζει τη συμπεριφορά του επισκέπτη  θεωρείται και ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες αξιολόγησης από την ίδια την Google. Με απλά λόγια, σε περίπτωση που το e-shop σας είναι αργό, δεν υπάρχει περίπτωση η Google να σας φέρει ψηλά στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και συνεπώς χωρίς την κατάλληλη πληρωμένη προώθηση-διαφήμιση, όπως στο google adwords ή τα social media  θα είναι αδύνατο να σας βρει κάποιος υποψήφιος πελάτης.

Ταυτόχρονα, φανταστείτε πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (διαχείριση παραγγελιών, προσθήκη προϊόντων, διαχείριση αποθήκης κ.α), εάν δεν ανταποκρίνεται άμεσα στις λειτουργίες που του αναθέτετε.

Ένας ακόμη βασικός παράγοντας που κρίνει την επιτυχία ενός e-shop είναι η ασφάλεια. Ένας υποψήφιος πελάτης, θέλει να γνωρίζει, ότι προτού δώσει τα στοιχεία του για μια αγορά, θα είναι ασφαλήςΣκεφτείτε τι θα σήμαινε για την επένδυση σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ήταν εκτεθειμένο στο internet χωρίς να πληρεί τις απαραίτητες δικλείδεςασφαλείας ενάντια σε κακόβουλα λογισμικά.

Στην Urban Communications σχεδιάζουμε σελίδες υψηλής ταχύτητας απόκρισης, εφαρμόζοντας κατάλληλες βελτιστοποιήσεις τόσο σε επίπεδο κώδικα, όσο και στην επιλογή του καταλληλότερου server ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις και τις μελλοντικές προβλέψεις κινητικότητας για την εκάστοτε επιχείρηση.

Παράλληλα, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα σύγχρονα λογισμικά ασφαλείας και πραγματοποιούμε ολοκληρωμένους ελέγχους για “τρύπες” ασφαλείας του κάθε e-shop που κατασκευάζουμε, προτού αυτό παραδοθεί στον πελάτη.

 

SEARCH ENGINE OPTIMIZED Ε-SHOP

Στην Urban Communications, φροντίζουμε τα e-shop που κατασκευάζουμε να τηρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση της κατάταξης τους στη Google. Οι έμπειροι προγραμματιστές μας, με τη πολυετή εμπειρία τους στην κατασκευή SEO friendly ιστοσελίδων, εξασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδες που παραδίδουμε στους πελάτες μας πληρούν όλα τα standard που ορίζει η Google όσον αφορά την καλή κατάταξη του site σας στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

 

SUPPORT

Η δουλειά γύρω από ένα e-shop δεν τελειώνει με την υλοποίησή του!

Η Urban Communications βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες διασφαλίζουν:

  • τη διαρκή ενημέρωση και ασφάλειά του
  • την άμεση καθοδήγηση για τη χρήση του
  • τον διαρκή εμπλουτισμό του με νέες λειτουργικότητες
  • τη συνεχή βελτιστοποίησή του

Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα είστε ξένοιαστοι με το κατάστημά σας και θα αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια στην επιχείρησή σας και στην αύξηση των πωλήσεων σας. Είναι δική μας δουλειά να αγχωνόμαστε για τη σωστή λειτουργία του e-shop!

ΕΣΠΑ 2014-2020
A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.