24210 31555 info@urbancom.gr Greek English
Banner for Espa
Second Banner for Espa

Διαφήμιση μέσω Google AdWord

Η προώθηση μέσω του Google AdWords αποτελεί – δικαίως – έναν από τους πρώτους σε προτίμηση και πιο διαδεδομένους τρόπους διαφήμισης στο Internet επιχειρήσεων, blogs και όλων των ειδών ιστοσελίδων, τα τελευταία χρόνια. Κάθε επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου είτε ως επέκταση του φυσικού της καταστήματος είτε κατά αποκλειστικότητα, οφείλει καθημερινά να εργάζεται με στόχο την ενίσχυση του Ιντερνετικού της προφίλ και την απήχηση της στο δαιδαλώδηκαι πολύ ανταγωνιστικό κόσμο του διαδικτύου, ώστε να αυξήσει τα έσοδά της, να αναπτυχθεί και εν τέλει, να πετύχει τους στόχους της. Αν θέλετε να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας, να ακούσουν για εσάς, να επισκεφθούν το online κατάστημά σας, να περιηγηθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και να προβούν σε κάποια αγορά, τότε η κουβέντα ξεκινάει και τελειώνει σε μία μόνο φράση:

Ξεκινήστε τη διαφήμιση στο Google AdWords

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μέσα από το Google AdWords μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφημιστικές καμπάνιες στην αναζήτηση στη Google που στοχεύουν σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Έτσι, όταν κάποιος αναζητά ένα προϊόν ή μία υπηρεσία που προσφέρετε, θα βλέπει εσάς στα πρώτα αποτελέσματα!

 

ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!

Μπορεί κάποιος να φτάσει ως τη σελίδα της εταιρίας σας, αλλά να μη λάβει την απόφαση για αγορά εκείνη τη στιγμή. Με το Google AdWords μπορούμε να δημιουργήσουμε remarketing καμπάνιες, ώστε να εμφανίζεται η διαφήμιση σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας!

 

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ

Οι δυνατότητες του Google AdWords δεν σταματάνε στην Αναζήτηση και στο Remarketing. Ανάλογα με την ανάγκη της κάθε επιχείρησης μπορούμε να στήσουμε τις κατάλληλες καμπάνιες, προκειμένου να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα!

ΕΣΠΑ 2014-2020
A- A A+
Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο. Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.